Darphin

  • Showing all 5 results

2,250L

Kremi Hydraskin Light Gel është një hidratues i lehtë me teknologjinë HYDRA-STRUCTURE™, një kompleks hidratues me performancë të lartë me përbërës të fuqishëm natyralë (Salicornia Herbacea dhe Butterfly Lavender) për të ndihmuar lëkurën të ruajë hidratimin.