MEISANI

  • Showing the single result

1,100L2,800L

Nëse jeni duke kërkuar sekretin e lëkurës me shkëlqim, i njohur si glass skin në Kore… sapo e gjetët. Ky tonik ndriçues nga Meisani ofron hidratim intensiv dhe ndihmon në zbutjen e lëkurës duke forcuar funksionin e saj pengues, duke i rikthyer shkëlqimin e saj natyral për një pamje të shëndetshme dhe të bukur. E përkryer për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe ato të ndjeshme.