Qiri me Dyll Soje

  • Showing the single result

2,331L

Një qiri I vecantë nga Kundal I bërë nga dylli I Sojës për të transmetuar pastërtinë e natyrës në shtëpinë tuaj. Përmban vaj nga arra e kokosit për një aromë të butë dhe të këndshme. Formula e vecantë e dyllit të sojës mundëson djegie të ngadaltë, për 85 orë me vlera minimale tymi dhe dyoksidi karboni. Vjen në aromën e butë e të pastër Blanc ose në aromën e ëmbël e joshëse Black Cherry të qershisë së zezë.