Kujdesi per Kafshet Shtepiake

  • Showing all 5 results

1,701L

Shampo Kundal për kafshët shtëpiake, me efekt zbutës, për një gëzof të butë si mëndafsh. Përmban një kompleks proteinash që përforcojnë dhe zbusin qimen nga thellësia dhe lë një aromë fantastike pastërtie, ideale për nuhatjen sensitive të qenit tuaj të dashur. White Laundry: një përzierje portokalli, zambaku, jasmine dhe myshku, një aromë e ngrohtë dhe e butë, si pambuk.  

531L

Furcë dhëmbësh për kafshë e dizenjuar për t’iu përshtatur specifikisht nevojave të kafshës suaj. Me një kokë të vogël me përmasa 6 dhe 3 mm dhe me një dorezë të gjatë me kënd 16° në qafën e saj, kjo furcë përshtatet në mënyrë perfekte me anatominë e gojës së kafshëve, duke I mbrojtur ata nga dëmtimi I mishrave  të dhëmbëve dhe duke arritur deri në dhëmbët e pasëm me lehtësi, për një pastrim të plotë e të kujdesshëm.