Round Lab

  • Showing all 9 results

2,450L

Round Lab Birch Juice Moisturizing Sun Cushion është një version cushion me filtra të fuqishëm mineral i kremit te diellit shumë të dashur nga Round Lab. Me mbrojtje me spektër të gjerë SPF50+ PA++++ lëkura mbrohet ndaj efekteve të dëmshme të rrezatimit diellor, ndërkohë që përbërës si Acidi Hyaluronik dhe Aloe I japin lëkurës hidratim duke parandaluar dehidratimin.