Petitfee

  • Showing all 3 results

1,800L

PETITFEE – Black Pearl & Gold Eye Patch 60copë
Fletë Hydroxhel të njomura në esencë që përmbajnë perla të zeza dhe pluhur të pastër ari, betain dhe ujë trëndafili që ndihmojnë në përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe rinovimin e lëkurës së lodhur dhe qeseve të syve për një pamje më të shëndetshme.

1,800L

PETITFEE – Gold Hydrogel Eye Patch , 60 copë
Letra ari që ndihmojnë me rrathët e zinj të syve. Këto letra ari të njomura në esencë të pasuruara me pluhur ari, ekstrakte ginseng dhe kolagjen ndihmojnë në forcimin e lëkurës së ndjeshme nën sy, dhe ndihmojnë në zvogëlimin e shfaqjes së rrudhave, qeseve të syve dhe rrathëve të errët.