numbuzin

  • Showing all 8 results

3,400L

Jepini lëkurës një shkëlqim të shëndetshëm me këtë krem me shumë vitamina të pasuruar me 22 lloje vitaminash dhe 27 lëndë ushqyese. Është formuluar me ekstrakt kumbulle Kakadu të pasur me vitaminë C, niacinamide dhe alfa bisabolol për të ndriçuar dhe forcuar lëkurën dhe për të reduktuar irritimin e lëkurës. Formula e kremit që përmban kapsula të vogla të verdha vitaminash hidraton thellësisht lëkurën. Rekomandohet për të gjitha llojet e lëkurës.