MEISANI

  • Showing all 7 results

1,100L2,800L

Nëse jeni duke kërkuar sekretin e lëkurës me shkëlqim, i njohur si glass skin në Kore… sapo e gjetët. Ky tonik ndriçues nga Meisani ofron hidratim intensiv dhe ndihmon në zbutjen e lëkurës duke forcuar funksionin e saj pengues, duke i rikthyer shkëlqimin e saj natyral për një pamje të shëndetshme dhe të bukur. E përkryer për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe ato të ndjeshme.

1,000L2,500L

Si mund ta përshkruajmë këtë pastrues me vaj Meisani? Vaji pastrues i vitaminës E-Raser është një vaj për heqjen e make-up-it miqësor ndaj lëkurës, por i fuqishëm që shkrin të gjitha gjurmët e make-up-it, kremrat e diellit, sebumin e tepërt, papastërtitë dhe papastërtitë që grumbullohen në lëkurën tuaj, duke ndihmuar në mbajtjen e poreve më të pastra.