Laneige

  • Showing all 6 results

800L1,900L

Laneige Lip Sleeping Mask
Maskë për buzët e cila qetëson dhe hidraton ato gjatë gjithë natës duke i bërë te duken më të buta dhe më të plota. Zgjidhja ideale për buzët e thata dhe ato që kanë krijuar linja të holla. Teksturë balmi e cila absorbohet menjëherë.