Iunik

  • Showing all 8 results

1,500L

Xhel peeling hidratues dhe I butë, efektiv në largimin e qelizave të vdekura të lëkurës, për një lëkurë të pastër, të lëmuar e të shëndetshme.

Formulë vegane që eksfolion nëpërmjet AHA dhe ekstraktit të frutave, kontrollon sebumin e tepërt, largon qelizat e vdekura të lëkurës, minimizon poret dhe pastron pikat e zeza. Kujdeset për shenjat dhe tonin jo të njëtrajtshëm të lëkurës.

1,500L

Serum kundër plakjes që hidraton thellësisht lëkurën duke ju dhënë një pamje rinore dhe të freskët. Kujdeset për pamjen e rrudhave, linjave të mimikës dhe lëkurën e varur e të lodhur. I formuluar me 42% ekstrakt frutash Noni (një frut nga Azia Juglindore), ky serum ndihmon për të rikthyer elasticitetin dhe energjinë në lëkurën tuaj. Një kompleks vaji i lehtë që përmban jojoba, makadamia dhe trëndafil i egër i siguron lëkurës hidratim afatgjatë.

2,500L

Toner hidratues e qetësues, me 70% ujë trëndafili dhe 10% filtrat galaktomices, që kujdesen për elasticitetin e lëkurës, pamjen e poreve dhe balancimin e yndyrës e hidratimit në lëkurë. Ndihmon në parandalimin e shenjave të moshës dhe redukton pamjen e rrudhave duke I dhënë lëkurës një pamje të shëndetshme, rinore e të ndritshme.