Holika Holika

  • Showing the single result

500L

Ky produkt pastron lëkurën e hundës nga pikat e zeza që janë të fiksuara thellë në pore, duke e bërë lëkurën të butë e të pastër. 3 hapa njëri pas tjetrit arrijnë të bëjnë kontrollin e plotë të poreve. Hapi 1 hap poret për të lejuar heqjen dhe pastrimin e thjeshtë e të plotë të papastërtive të akumuluara ne to, qe formojnë ato që njihen si pikat e zeza. Hapi 2 eleminon të gjitha mbetjet dhe nxjerr edhe pikat e zeza më të thella. Hapi 3 minimizon e ngushton poret për një pamje përfundimtare të freskët e shumë të pastër.