Goodal

  • Showing all 5 results

3,800L

E rinovuar, tani me efekt të dyfishuar ndriçues në një set! Serumi Goodal Green Tangerine Vita C për Kujdesin për Njollat ​​e Errëta përmban 70% ekstrakt të freskët të mandarinës jeshile, 4% niacinamide dhe askorbil glukozid. Në vetëm dy javë, ky serum i mrekullueshëm ndihmon në luftimin e tonit të pabarabartë të lëkurës dhe shenjave të plakjes, duke përfshirë njollat ​​e errëta dhe linjat e holla.