CP-1

  • Showing all 3 results

245L1,260L

Merrni ne shtepine tuaj kenaqesine e nje trajtimi te vertete salloni pa shpenzuar shume para. Premium Silk Ampoule eshte trajtuesi me i kerkuar i cili ka ne permbajtje proteina te cilat bejne te mundur forcimin, riparimin dhe mbrojtjen e cdo fije floku duke ju siguruar floke te shndrritshem dhe te shendetshem.