Clio

  • Duke shfaqur 1–9 nga 10 rezultate

3,500L

Paleta e syve me kombinimin më perfekt të ngjyrave gradient dhe shkëlqim unik perfekt për fillestarët që të duken si makeup artist. Paleta ofron makeup romantik me çdo kombinim me ngjyrat bazë dhe xixa që mund të përdoren nga kushdo, në vend të ngjyrave të theksuara. Variacione të pakufishme të makeup të syve nga mat, në ai me xixa.Kritali është përmirësuar me formulën e re të shkëlqimit aurora. Mgjyrat aplikohen njësoj siç janë ne paletë, pa fallout. Përmbanfurçë të përmirësuar që është e përkryer për hije dhe aplikim xixash.

1 2