Benton

  • Duke shfaqur 1–9 nga 14 rezultate

2,100L

BENTON ALOE BHA SKIN TONER
Toner hidratues nga Benton me Aloe Vera dhe BHA.
Toneri hidratues përmban 0,5% BHA dhe Aloe Vera që hidratojnë dhe kujdesen për shqetësimet e lëkurës, ndërsa largojnë qelizat e vdekura të lëkurës dhe pikat e zeza.

1,200L

BENTON ALOE PROPOLIS SOOTHING GEL
Xhel qetësues nga Benton me Aloe Vera dhe Propolis.
Aloe Propolis Soothing Gel përmban më shumë se 80% të përbërësve të aloes të cilat janë të pasura me Polisaharide dhe 10% Propolis blete.

1,500L

Benton Fermentation Essence është një esencë vitalizuese e fermentuar premium që përmban dy përbërës të fermentuar të cilësisë së lartë, Galactomyces Ferment Filtrate dhe Bifida Ferment Lysate të cilët përveç ushqimit të lëkurës ndihmojnë në parandalimin e shenjave të moshës.

1 2