Pads/Peeling Pads

  • Showing all 6 results

2,900L
Të mbushura me Toner qetësues 77% të Anua’s Heartleaf, këta pambukë-toner japin lagështi të bollshme dhe qetësojnë lëkurën e irrituar.Me përmbajtje ekstraktesh me bazë bimore kontrollon prodhimin e sebumit dhe minimizon poret e zgjeruara. Pambuku me toner në anën e ashpër ndihmon për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës dhe papastërtitë, duke lënë lëkurë të butë dhe të lëmuar.
2,151L

Pambuke te lagur me formule toneri per nje efekt qetesues te lekures se irrituar dhe per te rregulluar teksturen dhe prodhimin e yndyres. Me anen e bute hidraton dhe qeteson me ane te 55% ekstrakt te Mugwort. Me anen me reliev eksfoljon butesisht qelizat e vdekura te lekures dhe largon papastertite me ane te acideve AHA, BHA, PHA dhe LHA.