Esencë

  • Duke shfaqur 1–9 nga 19 rezultate

1,500L

Benton Fermentation Essence është një esencë vitalizuese e fermentuar premium që përmban dy përbërës të fermentuar të cilësisë së lartë, Galactomyces Ferment Filtrate dhe Bifida Ferment Lysate të cilët përveç ushqimit të lëkurës ndihmojnë në parandalimin e shenjave të moshës.

1 2 3