Spray

  • Showing all 8 results

1,521L

Ky tonik i skalpit me kafeinë është krijuar posaçërisht për të ndihmuar në stimulimin e qarkullimit të gjakut në gjëndrat e flokëve për rritje të shëndetshme të tyre. Pavarësisht nëse flokët tuaj janë të holluar, të copëtuar në maja ose duke rënë më shumë se zakonisht, ky tonik flokësh hidraton skalpin e kokës, i jep shkëlqim flokëve tuaj dhe redukton majat dyshe.