Shampo kunder Renies

  • Showing all 3 results

1,701L

Shampo në trajtë xheli, me kafeinë, për flokë të hollë, të thatë dhe të dëmtuar, për trajtimin e rënies së flokut dhe rikthimin e forces dhe vitalitetit. Ky produkt përmban kafeine natyrale e cila redukton rënien e flokut dhe hollimin e fijes, duke stimuluar skalpin dhe folikulin e qimes. Nje shampoo që përshtatet për kedo, femra dhe meshkuj, që nxit rritjen e flokut te shëndetshëm duke e ushqyer atë që nga rrenja e duke e forcuar deri në majë.

1,791L

Shampo me ingredientë natyralë për pastrimin dhe trajtimin e flokëve të dëmtuar. Për flokë të shkëlqyeshëm, të butë e të shëndetshëm në vetëm 2 javë. Përmban kompleks proteinik që përforcon strukturën proteinike të fijes së flokut, ushqen folikulat dhe skalpin, parandalon majat e dyfishta dhe nxit rritjen e flokëve të shëndetshëm që nga rrënja. Formulë e pasuruar me 6 lloje të acidit hialuronik për hidratimin e thellë të flokëve dhe skalpit. Mbron flokun nga nxehtësia e pajisjeve të stilimit (deri në 230°C) që në përdorimin e parë.