Serum per Floket

  • Showing all 3 results

1,791L

Arrini flokët e dëshiruar të butë, të ndritshëm e të shëndetshëm në vetëm 14 ditë me serumin ushqyes e rigjallërues të linjës Protein Bonding nga Kundal. Formulë e butë vegane që siguron nutricion të thellë për flokët dhe hidratim të vazhdueshëm. Luan rolin e essencës hidratuese dhe serumit ushqyes njëkohësisht me një aplikim praktik e të lehtë në trajtë mist-i që vesh flokët si një barrierë protektive dhe u jep atyre  gjallëri e volum të shëndetshëm.