Conditioner

  • Duke shfaqur 1–9 nga 10 rezultate

2,151L

Honey & Macadamia Protein Hair Treatment është një trajtues per flokun, me mjaltë dhe macadamia, I pasur në proteina për nutricion të thellë dhe riparim të flokut të dëmtuar. Kjo formulë e vecantë me praninë e Proteinës LPP, mjaltit, vajit të makadamias dhe skualenit bimor, arrin të kthejë në gjendjen e tyre natyrale flokët e dëmtuar, duke I dhënë shëndet, vitalitet dhe forcë.

1,521L

Honey & Macadamia Protein Hair Treatment është një trajtues per flokun, me mjaltë dhe macadamia, I pasur në proteina për nutricion të thellë dhe riparim të flokut të dëmtuar. Kjo formulë e vecantë me praninë e Proteinës LPP, mjaltit, vajit të makadamias dhe skualenit bimor, arrin të kthejë në gjendjen e tyre natyrale flokët e dëmtuar, duke I dhënë shëndet, vitalitet dhe forcë.

1,251L

Trajtues për flokë të thatë e të dëmtuar me kompleks proteinik ushqyes, acid hialuronik dhe ekstrakte lulesh, për flokë të shkëlqyeshëm, të butë e të shëndetshëm në vetëm 2 javë. Përforcon fijen e flokut, rregullon teksturën dhe parandalon majat e dyfishta. Formulë e pasuruar me 6 lloje të acidit hialuronik për hidratimin të thellë që zgjat. Mbron flokët nga nxehtësia e pajisjeve të stilimit (deri në 230°C) që në përdorimin e parë.

1 2